Tips om hemsidor

Fru S tipsar om hemsidor :)
www.sodarank.com
www.piercingfabriken.se

lördag, mars 06, 2010

Skoda octavia RS vilken skit bil

I november 09 köpte vi en skoda octavia RS sedan (så här i efter hand kan man ju tycka att vi borde köpt en kombi, men men). Innan vi köpte bilen diskuterade vi nästan 2år vilken bil vi skulle köpa och det är lite komiskt för beroende på var de personer vi diskuterat saken med har bott i vårt avlånga land så har dom haft olika åsikter. I sthlm där vi bor är skoda en relativt vanlig bil. I den förorten där vi bor finns det kanske 10-15st av just RS modellen och vanliga skoda octavia skall vi inte prata på. På västkusten där både jag och min man kommer ifrån finns det inte speciellt mycket skoda och under de 2 åren vi funderat på att köpa en RS så har vi sett 2 st dom gånger vi varit där nere. Och alla de som vi pratat med där nere om skodan så tycker nästan uteslutande ALLA att det är en jävla skit bil. Så här 1100 mil efter vi köpt bilen så ångrar vi det inte alls. Än så länge är det den bästa bil vi haft och nästa bil kommer med stor sannolikhet bli en skoda octavia RS kombi eller en skoda superb kombi vi får se.

/Fru S

2 kommentarer:

  1. Skoda är ju mer eller mindre en VW, och kvaliten på Skoda är minst lika bra som hos VW.

    Värre var det för 15 år sedan. DÅ var det en skitbil.

    Skoda RS, bra val och MYCKET bil för pengarna. De som flundrat på att köpa motsvarande Audi A3, med samma prestanda köper bort sig. Då ska man satsa på en Skoda RS istället. Samma prestanda ("samma motor")

    SvaraRadera
  2. Precis så resonerad min man också. Vi är jätte nöjda så det kommer som sagt med stor sannolikhet bli Skoda nästa gång också :) det enda vi ångrar så hör i efterhand är att vi inte köpte en kombi, men vi viste dels inte om att vi skulle hd barn igen och dels så skulle vi fått betala en hel del mer och vi är inte säkra vi klarat att få ihop mer än de 32000kr som krävdes för handpenningen

    SvaraRadera